![]() |
|
|||||||
| بحث و نظرات راهنمایی و تجارب شخصی تندر سواران در این تالار تمامی بحثهای مربوط به تندر 90 که به صورت مقالات علمی نیست و نظرات و بحثهای خود کاربران و به قلم و ادبیات ایشان است گرداوری میشود برای مقالات و نوشته های تخصصی بخش مقالات پیشتر فراهم شده است . |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|
||||
|
||||
|
گارانتی و سرویسهای دوره ای لوگان
از دوستان دعوت می گردد تا در این تاپیک از تجارب و دانش خود در مراجعه به مراکز گارانتی و سرویسهای دوره ای لوگان به بحث و گفت و گو بپردازند. امیدوارم که تاپیک جامع و کاملی در آید.
|
|
|
|
||||
|
||||
|
مدت گارانتی 24 ماه یا 40000 کیلومتر است.
هر کدام که زودتر برسد.
|
||||
|
||||
|
گارانتی ال 90 شامل چه چیزهایی میشود؟
|
|
|
||||
|
||||
|
مراجعه شود به دفترچه گارانتی خودرو بطور جامع توضیح داده
|
|
|
||||
|
||||
|
با سلام خدمت شما دوست عزیز تا اونجایی که من اطلاع دارم توی ایران خودرو 40000 گارانتی داره یا دوسال اما آخریت سروویس دوره ای این شرکت تا 30000 هزار هست بعد از اون حتما توی اولین فرصت باید به سرویس 60000 که کاملا آزاد هست براتون مهمترین قطعه تسمه تایم این ماشین رو عوض کنید تازه اگر دیر بجنبی کار ماشینت توی اولین پارگی تسمه تایم خلاصه
برای سایپا رو اطلاع ندارم که چگونه گارانتی می کنه.اما اصل موضوع گارانتی چه چیزهایی می باشد بگم که برای هر شرکتی فرق می کنه که چه چیزهایی گارانتی داشته باشه.توی همین سرویس هاش هم پول قطعات رو می گیرن با دستمزد بالا.بر فرض مثال اتاق ماشین در طول دوران گارانتی یا فکر کنم 2 سال گارانتی شرکت هست اما اگر بهانه نیارن که گارانتی نداره .اگر ال 90 داری که خوب خریدی کردی فعلا بهترین ماشین هست توی ماشین های تولید داخل اولین و بهترین عامل برتری این ماشین سیستم ایمنی ترمز abs و ایربگ هست من که تضمین می کنم. موفق باشید. |
|
|
||||
|
||||
|
دوستان
یک سوالی داشتم از خدمتتون آیا در گارانتی شرکت پارس خودرو موظف هستن تعویض روغن رو به صورت رایگان انجام بدن؟ من شنیده بودم گارانتی پارس خودرو این مزیت رو داره که تا پایان دوره گارانتی هزینه تعویض رو متقبل میشه ولی با بردن ماشین برای سرویس 10000 کیلومتر اینگونه نبود. ممنون میشم از اطلاعات موثقتون استفاده کنم
|
|
|
||||
|
||||
|
نقل قول:
http://www.acoforum.org/showthread.php?p=6793 |
| کاربران زیر از tondar90 بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
|
||||
|
||||
|
نقل قول:
نه رایگان نیست و تا سی سی آخر روغن رو پولشو میگیرن از مصرف کننده. همینطور بقیه چیزهایی که تعویض میکنند. هر سرویس گارانتی بین 50 تا 60 هزار تومان برای مصرف کننده خرج در بر داره تازه اگه بعد از سرویس اولیه و دستکاری تو ماشین ، اتفاقی برای ماشینتون نیفته. من از رنگ ماشین که پارس خودرویی هست مینالم و با وجود اینکه گارانتی 3 ساله رنگ رو داره ولی زیر بار گارانتی رنگ نمیره شرکت. تو آخرین ارزيابي كيفي خودروها هم همه خودور سازها بلا استثنا تو قضیه رنگ نمره منفی آوردن. حالا نمیدونم کی باید به داد این مردم برسه. http://www.poolnews.ir/fa/pages/?cid=20213 خودرو من 8000 تا کارکرده و از الان نگران سرویس اولیه هستم ، خودم میخوام بی خیال گارانتی بشم و همه چیز رو خودم تعویض کنم اونم جلوی چشم خودم . اصولا این ماشین تا دوسال مشکل خاصی براش پیش نمیاد و خودرو ساز هم از همین قضیه استفاده کرده و بعد از دو سال هست که احتیاج به تعویض قطعات پیدا میکند. نظر شما چیه گارانتی رو بیخیال بشم؟
---------------------------------------------------------------------------------------- قبل از ایجاد پست، به محتوا و موقعیت درست آن در تاپیک توجه کنید!!! ویرایش توسط Saeed : 05-08-2010 در ساعت 11:34 AM |
|
|
||||
|
||||
|
نقل قول:
اگر خودروی شما پارس خودرویی هست بفرمایید تا در پیام شخصی یک نمایندگی خیلی خوب در تهران معرفی کنم که خودم هم همونجا بردم، البته یه مورد داره اونم اینه که با فاصله 2-3 هفته وقت میده که از طریق اینترنت هم میتونید رزرو انجام بدید ![]() در کل برای من، شما و اکثر ایرانیها(و البته خیلیهای دیگه )اگر کار جلوی چشممون انجام بشه خیالمون راحتتره و احساس بهتری داریم.اگر روغن و قطعات اصلی و یه تعمیرکار منصف و کاربلد سراغ دارید و همچنین خودروتون مشکل خاصی نداشته باشه روش سریعتر اینه که خودتون اقدام به سرویس کنید که فرق خاصی نباید داشته باشه( البته نمیدونم الزامی هست برای باطل نشدن گارانتی که حتماً در نمایندگیها این کار صورت بگیره یا نه!) روغن موتور 232900 ریال ، فی ل ت ر روغن 39500 ريال ، فی ل ت ر هوا 74500 ريال و 181890 ريال اجرت تعویض و سرویس دوره ای که جمع کل میشه 528790 ريال (این ارقام مربوط به اسفند 88 میباشد) با این تفاسیر خودتون بهترین تصمیم رو بگیرید
|
|
|
||||
|
||||
|
تندر 90 سرويس اوليه گارانتي،مثل پرايد تو شركت پارس خودرو وسايپا نداره وتمام هزينه به عهده مشتري ميباشد كه شامل،روغن،فيلتر روغن،فيلتر هوا،صافي بنزين،شمع ها،لنت ترمز.
|
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|