![]() |
|
|||||||
| کلیه مقالات و مطالب مرتبط به خودرو در این تالار مقالات کلی مرتبط به خودرو قرار داده خواهد شد |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|
||||
|
||||
|
نقل قول:
نقل قول:
ویرایش توسط امیر مسعود : 07-21-2012 در ساعت 03:46 AM |
| جای تبلیغات شما با سایز 468*60 | |
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
نقل قول:
|
|
||||
|
||||
|
خدمت شما جناب خرازی ببخشید چون دوربین نداشتم عکسها رو از اینترنت براتون اپلود کردم به همراه مشخصات فقط من تو پست قبلی اشتباه تایپی داشتم مخزن ابش 2.7 لیتر من نوشتم 1.5
بخارشوی مولتی وپوری Multivapori کنوود Kenwood مدل SC850 با توان 2000 وات و ظرفیت 2.7 لیتر دستگاه بخارشوی چند منظوره کن وود به همراه چندین قطعه و سری مختلف جهت شستشو و تمیز کاری بسیاری از سطوح طراحی شده . دستگاه از نظر ظرفیت مخزن آب ،نمایشگر درجه فشار بخار و امکان تنظیم میزان بخار متمایز از دیگر مدلها می باشد . برای نگهداری راحت تر لوازم همراه دستگاه یک ساک دستی در دستگاه قرار داده شده است . ضمنا در پشت دستگاه بخشی برای جمع کردن و نگهداری سیم برق متصل به آن تعبیه شده است .چرخهای کف دستگاه به حمل و جابجایی آن در زمان استفاده کمک می کند. از کاربردهای دستگاه بخارشو کنوود می توان به موارد زیر اشاره کرد : سری مخصوص شیشه شور جهت تمیزی شیشه و آیینه ها استفاده می شود. ضمنا از آن می توان در تمیز کردن اتاقک دوش در حمام بهره برد. با استفاده از لوله های رابط قادر خواهید بود به راحتی قسمت های مرتفع و دور از دسترس همانند پنجره ها و درهای بلند را تمیز کنید. برس زمین شور ابزاری است که به همراه لوله ها ی رابط مورد استفاده قرار می گیرد و مجهز به گیره ای است که پارچه تمیز کاری کف به آن متصل می شود . پارچه پس از استفاده قابل جدا شدن ، شستشو و استفاده مجدد است . سری قلاب شکل برای تمیز کاری مکانهایی که دسترسی ندارند مورداستفاده قرار می گیرد . به کمک آن می توان مکانهایی را همچون داخل پره های رادیاتور ، کرکره و سرویس های بهداشتی ، تمیز نمود . برس پارچه شور : به وسیله این برس قادر خواهید بود بخش های موضعی از مبل و صندلی را تمیز کنید ضمنا جهت بخار دادن و برطرف کردن چروک پارچه و پرده نیز استفاده می شود . برس گرد : برای تمیز کردن جرم های سخت و چربی ها از روی سطوح و اجاق گاز مورد استفاده قرار می گیرد. دستگاه بخارشوی کنوود مدل 850 با توجه به مخزن بزرگ آب مناسب تمیز کاری و استفاده در محل های بزرگ می باشد . ایمنی بخارشوی کنوود Kenwood SC850 توسط یک ترموفیوز ، یک ترموستات محدود کننده دما و یک درپوش ایمنی مجهز شده است که ساختار آن با قوانین لوازم خانگی اتحادیه اروپا سازگار است.
ویرایش توسط امیر مسعود : 07-21-2012 در ساعت 10:53 AM |
|
|
||||
|
||||
|
نقل قول:
آقا متشکرم بابت پاسخ سریعی که دادین، فقط خواستم زحمت رو تکمیل کرده باشم و از قیمت و مدت زمانی که تهیه کردین و دارین ازش استفاده می کنین سوال کنم. پیشاپیش متشکرم
|
|
||||
|
||||
|
نقل قول:
بنده یک مدل بخار شو برای سالار گرفتم که نیم لیتریه و تقریبا تمام نیازهای ماشین رو راه میندازه طبعیتا به کارامدی مدل اقا امیر مسعود نیست ولی چیز بسیار شیک و جمع و جوریه سعی میکنم بعداظهر ی عکس ازش بگیرم بذارم قیمتش هم بسیار بصرفه هست انشاءاله بعداظهر عکسش رو اپ میکنم
|
||||
|
||||
|
خواهش میکنم اقا مهدی من 2 سالی هست دارم استفاده میکنم ازش و به قیمت420 هزار تومن خریدم الان نمیدونم چند شده
|
||||
|
||||
|
نقل قول:
سلام مسعود جان حالا که بحث این کارواش های خونگی و بخار شویی که شما ازش استفاده میکنید به میون کشیده شد، یه سئوال برای بنده نیز ایجاد شده . خواستم بدونم این بخار شویی که شما برای تمییز کردن موتور خودرو استفاده میکنید همین بخاطر شویی های معمولی که در منزل استفاده میشه هست یا کلاً فرق میکنه .( منظور بخارشویی و جارو برقی) ظاهراً که فرقی با هم ندارند ولی از نظر قدرت و کارایی نمیدونم فرقی وجود داره یا خیر. ممنونم میشم راهنمایی بفرمائید .
|
|
||||
|
||||
|
نقل قول:
ویرایش توسط امیر مسعود : 07-21-2012 در ساعت 07:24 PM |
| 4 کاربر زیر از امیر مسعود گرامی به خاطر نوشته ی مفیدش تشکر کرده اند | ||
|
|
||||
|
||||
|
نقل قول:
بنده قیمت گرفتم الان هم تقریبا همون قیمت هست و حدود ۴۱۴ هزار تومان بفروش میرسه. Sent from my iPad using Tapatalk HD
|
||||
|
||||
|
سلام خدمت جناب خرازی عزیز و سایر دوستان
طبق قولم عکسهای بخار شو رو قرار دادم . قیمت این بخار شو الان در بازار فکر کنم بین 60 تا 70 تومن باشه. سبک و در عین حال قوی عمل میکنه. پرتابش بوسیله ی شاسی رو دسته با قدرت انجام میشه نیم لیتر آب جا میگیره .. من خودم ی نیم لیتر برای موتور شویی استفاده میکنم ( البته با وسواس ) و براحتی برای داخل کابین هم جواب میده خود دستگاه : ![]() متعلقاتش ![]() البته بازم میگم اون بخار شوی 500 هزار تومنی کجا و این کجا ولی من خودم با اینکه از اون بخار شوهای بزرگ هم تو خونه دارم اما این رو برای سالار ترجیح میدم موفق باشین
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|