![]() |
|
|||||||
| کلیه مقالات و مطالب مرتبط به خودرو در این تالار مقالات کلی مرتبط به خودرو قرار داده خواهد شد |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|
||||
|
||||
|
سلام
هدفم از ایجاد این تاپیک بررسی یکی از مشکلات خیلی مهم در تندر هست که در صورت بی توجهی خرج سنگینی رو دست مالک خودرو میگذارد. در حدود 1 ماه پیش متوجه روغن ریزی از زیر خودرو شدم.در کمال تعجب چیزی حدود 1 لیتر از روغن گیربکس داشت تخلیه میشد.سریعا به نمایندگی مراجعه کردم و پس از بررسی متوجه شدند گردگیر پلوس سمت راننده که به گیربکس متصل هست پاره شده. ظاهرا عمر گیربکس هم در گرو همین گرد گیر ناچیز هست و در صورت خرابی بلا استثناء روغن تخلیه میشود. 2 تا تندر هم اونجا بود که به دلیل اینکه گیربکس کاملا خشک شده بود و اصطلاحا آبش رو از دست داده بود مجبور بودند تا هزینه ای معادل 1.5 میلیون تومان پرداخت کنند. این گردگیر در بازار به صورت تنها معمولا نیست و در بسته بندی به همراه بست های نگه دارنده به قیمت 25 هزار تومان عرضه میشه.اما من تونستم فقط گردگیر رو 17 هزار تومان خریداری کنم. از اون موقع هم 1 دونه گردگیر داخل ماشین رزرو نگه داشتم.خلاصه برای ما که به خیر گذشت. این هم عکسی از گردگیر ![]() |
| 16 کاربر زیر از mohammad_sadegh گرامی به خاطر نوشته ی مفیدش تشکر کرده اند | ||
| جای تبلیغات شما با سایز 468*60 | |
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
تشکر از شما دوست صمیمی وبزرگوار .
دیدم فقط اکتفا کردن به زدن دکمه تشکر واقعا کم هست . دوستان مشاهده کردند که عرض کردم دوست عزیزمون محمد آقا بخاطر بالا بودن کیلومتر ماشینشون تجارب زیاد و ارزشمندی دارند . این تجربه بسیار ارزشمندی هست و باید همه صاحبان لوگان به این نکته بسیار ظریف توجه ویژه داشته باشند . شاد باشید .
مقاله جامع زمان بندی سرويس هاي دوره اي خودروي لوگان - تندر 90 به همراه تصاویر (اختصاصی آکو) ----------------------------------------------------------------------- صلوات خاصه حضرت امام رضا (ع) اللهّمَ صَلّ عَلي عَلي بنْ موسَي الرّضا المرتَضي الامامِ التّقي النّقي و حُجَّّتكَ عَلي مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثري الصّدّيق الشَّهيد صَلَاةَ كثيرَةً تامَةً زاكيَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه كافْضَلِ ما صَلّيَتَ عَلي اَحَدٍ مِنْ اوْليائِكَ. |
| 2 کاربر زیر از Renault Logan گرامی به خاطر نوشته ی مفیدش تشکر کرده اند | ||
|
|
||||
|
||||
|
با سلام و تشکر از دوست عزیز مان
میخواستم سئوال کنم این گرد گیر پلوس که می فرمائید زمان خاصی و یا عمر مفید برای تعویض دارد؟
|
|
||||
|
||||
|
والا قطعه پلاستیکی هست و همونطور که مطلع هستید تحت تاثیر خیلی عوامل هست.
مال ما تقریبا حدودا 115 هزار تا پاره شد.خوب این نشون میده اون اول جنس ها چقدر عالی بوده. اما دیروز یک بنده خدایی رو دیدم که مدل 87 بود و 76 هزار تا راه رفته بود و گردگیر مرخص شده بود. چک کردن این قطعه از اوجب واجبات هست و روی چال یک تعویض روغنی میشه پوسیدگی رو در اون بررسی کرد. چون بالاخره یک روز نه چندان دوری فرا میرسه که پاره میشه. |
| 3 کاربر زیر از mohammad_sadegh گرامی به خاطر نوشته ی مفیدش تشکر کرده اند | ||
|
|
||||
|
||||
|
در کل ممنون الان دیگه وقت تعویض روغن ماشینه و حتما حتما به تعویض روغنی میگم که چک کنه اخه حدود 65 راه رفته!!با اونکه مدل 87 اما کار از محکم کاری عیب نمبکنه!!
|
||||
|
||||
|
نقل قول:
از سمت شاگرد ماشين من چند وقتي هست كه موقع رد كردن يك دستانداز صدايي شبيه به تالاپ تالاپ مياد. انگار توي ماشين يك ظرف بزرگ آب باشه!! جايي خوندم كه اين مسأله به خاطر شل شدن مهرهي سر پلوس هست. دو تا سئوال داشتم: 1- آيا اين صدا ميتونه به پاره شده گردگير پلوس ربطي داشته باشه؟ 2- مهرهي سر پلوس كجاست و چطوري ميشه از سفت بودنش مطمئن شد؟ با تشكر.
|
||||
|
||||
|
نقل قول:
سلام البته صدای آب داخل مخزن شیشه شور به راحتی تومیاد یه بار اون رو کامل پر آب کنید وازدست انداز رد شید ممکنه از اون باشه موفق باشید
|
||||
|
||||
|
نقل قول:
ماشین من کمی باز شده ولی روغن نمیده بردم نشون هم دادم چند وقت پیش گفتن مشکلی نداره به نظر شما دوستان عوض کنمش اینم عکس بسته بندی کاملش
![]() ویرایش توسط روابط عمومی آکو فروم : 04-18-2011 در ساعت 02:10 PM دلیل: کوتاه و متوالی |
|
|
||||
|
||||
|
نقل قول:
دوست عزیز امکان داره صدا از باک بنزینتون باشه. وقتی باک رو تا یه حدی پر میکنین و از دست انداز رد میشین صدای تالاپ تولوپ بنزین میاد.
|
||||
|
||||
|
نقل قول:
احتمال 99% به خاطر همون مخزن آب شیشه شور هست.پر کنید و تست کنید. |
| 2 کاربر زیر از mohammad_sadegh گرامی به خاطر نوشته ی مفیدش تشکر کرده اند | ||
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |