![]() |
|
|||||||
| سایر عکس های مربوط به خودرو در این تالار سایر عکسهای مرتبط با خودرو قرار میگیرد مانند عکس تصادفات و .... |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|
||||
|
||||
|
سلام به دوستان عزیز
در این تاپیک فقط تصاویر ادیت شده و یا رندرینگ خودروهای اسپرت قرار خواهد گرفت. از دوستان دعوت میکنم اگر تصاویری با این مضامین دارند در این تاپیک قرار بدن! تصاویر میتونه از هر منبعی باشه و همین طور تصویر از هر خودروی دلخواه میتونه باشه سری سه که اصل عکس نیاز نداره همتون سری سه رو دیدید! ![]() این سری پنج جدیده که من قبل از اینکه ام پاور هم کیتش رو عرضه کنه تیونینگش کرده بودم!! ![]() این هم سری 7 که بازهم خودم تیون کردمش! ![]() این هم از سری6 که اینم خودم تیون کردم! ![]() ![]() این هم از سری1کوپه که اینم خودم تیون کردم! ![]() سری هفت لوما دیزاین ![]() 740liیه کمی ادیتش کردم ![]() ![]() امیدوارم خوشتون بیاد لطفا نظرتون رو بگید! اگه استفبال بشه بقیه نمونه کارهام رو هم میذارم!
_________________________________________ ویرایش توسط روابط عمومی آکو فروم : 09-08-2010 در ساعت 09:31 PM |
| 4 کاربر زیر از parham teimoory گرامی به خاطر نوشته ی مفیدش تشکر کرده اند | ||
| جای تبلیغات شما با سایز 468*60 | |
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
سلام
مدل های جدید آودی که خودم این عکس رو با فتوشاپ درست کردم! ![]() این هم آودیTTsبازهم خودم با فتوشاپ تیونینگش کردم! ![]()
_________________________________________ ویرایش توسط Hesam : 09-08-2010 در ساعت 09:44 PM |
| کاربران زیر از parham teimoory بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
|
||||
|
||||
|
این هم از دومیش!! هر دوتا کار خودمه!
هیوندای سوناتا ![]() هیوندای جنسیس سدان ![]() اینهم از رانا که هنوز نیومده من با فتوشاپ اسپرتش کردم!!! *رانا بنا به گفته ایران خودرو دومین خودروی ملی این شرکت هستش که روی پلت فرم پرو206 سدان تولید خواهد شد!* ![]()
_________________________________________ ویرایش توسط روابط عمومی آکو فروم : 09-08-2010 در ساعت 09:28 PM دلیل: در هر پست حداقل 4 تصویر |
| 7 کاربر زیر از parham teimoory گرامی به خاطر نوشته ی مفیدش تشکر کرده اند | ||
|
|
||||
|
||||
|
تیونینگ خودمBMWm5
![]() این هم از تویوتا پرادو 2010 باز هم خودم اسپرتش کردم! ![]() باز هم خودم و بازهم فتوشاپ!!! مرسدس بنز لیموزین کلاسS که یک نمونه اون به سفارش مدودوف رییس جمهور روسیه به صورت VIPوضد موشک تولید شده! ![]()
_________________________________________ ویرایش توسط روابط عمومی آکو فروم : 09-08-2010 در ساعت 09:31 PM |
| 2 کاربر زیر از parham teimoory گرامی به خاطر نوشته ی مفیدش تشکر کرده اند | ||
|
|
||||
|
||||
|
سلام
این هم از مرسدس بنز CLS براباس 2011 که جدیدا رونمایی شده! البته شرکت براباس هنوز این کیت رو رونمایی نکرده و من خودم این رو به صورت تلفیقی از کلاسE V10 و S V12با فوتوشاپ درستش کردم که به احتمال 80 درصد کیت جدید به همین صورت خواهد بود!! ![]() ![]() ![]() کیفیت عکس هم در حد عالی هستش!! ![]() دوستان لطفا نظرشون رو بگن و اگه پیشنهادی دارن که رو چه ماشینی ادیت انجام بشه اعلام کنن!
|
||||
|
||||
|
پرهام خان کارهای شما قشنگه من پیشنهاد میکنم این هنر را روی ال90 انجام بدید یه جورایی میتونه ایده خوبی برای خیلی از دوستان باشه.مرسی.
|
||||
|
||||
|
_________________________________________ ویرایش توسط parham teimoory : 09-11-2010 در ساعت 09:00 PM |
| 4 کاربر زیر از parham teimoory گرامی به خاطر نوشته ی مفیدش تشکر کرده اند | ||
|
|
||||
|
||||
|
نقل قول:
این هم آدرسش:http://www.topspeed.com/cars/brabus/...s-ar96423.html ولی اول برای شما گذاشته بودم!!!!
|
||||
|
||||
|
پرهام جان بسیار زیباست تبریک میگم بهت موفق باشی من واقعا لذت بردم مرسی
|
||||
|
||||
|
رندر های جدید از لوگان2012
در این تصاویر کاملا دخالت طراحان کمپانی رنو رو میتونید ببینید که به جز جلوپنجره که از طراحی داچیا پیروی میکنه کل ماشین به خصوص کاپوت شدیدا به طراحی های جدید رنو شبیه شده!! پلتفرم ماشین هم به کلی دگرگون شده! ![]() ![]()
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|