![]() |
|
ثبت نام | دستيار آپلودسنتر 2 , 1 | آپلودسنتر عكس | راهنما | فهرست کاربران | جستجو | نوشته های امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
اخبار سایت,قوانین, پیشنهاد و انتقادات در این بخش مرامنامه , اخبار سایت , قوانین مصوب و تاپیکهای انتقاد و پیشنهادات کاربران سایت تجمیع شده است . |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
||||
|
||||
![]() درخواست تغییر نام کاربری اعضای محترم آکو فروم اینجا
سلام بر همه عزیزان و درود بر همه دوستان این تاپیک را به سه دلیل ایجاد کردم: 1- گاهی شده و برای من هم پیش آمده که جایی ثبت نام می کنم و از فرط عجله یا .. نام کاربری مناسبی نمی تونم پیدا کنم (تکراریه یا قبلا انتخاب شده یا...) و یه نام کاربری دم دستی می زنم و میرم جلو و ادامه میدم و... 2- بعد از یک مدت می بینم که توی اون جمع و فروم جا افتادم و نام کاربری من زیاد با ذائقه من همخوانی نداره و کمی تا قسمتی دوست دارم تغییرش بدم 3- تشابه اسمی و ... پیش میاد (همین فروم خودمون کلی کاربر با نام لوگان و تندر و تندر نود و ال نود داریم الان!!) و یا نام کاربری خاصی مد نظرمون هست که می خواهیم برای ما ثبت بشه. با توجه به تخصصی بودن انجمن تخصصی تندر نود آکو فروم و بالا بودن سطح دانش و تحصیلات و اطلاعات تخصصی و عمومی اعضای محترم آکوفروم و البته تخصصی بودن و پربار بودن کلیه مطالب انجمن (فروم تخصصی خودرو و قطعات جانبی هست دیگه ![]() اگر کسی از دوستان تمایل داشتند که تغییر نام کاربری بدهند اول نام کاربریشون رو انتخاب کنند و در اینجا یا در پیام خصوصی به تیم مدیرات آکوفروم اعلام کنند تا در اسرع وقت نسبت به تغییر نام کاربریشون اقدام بشه موفق باشید گروه مدیریتی آکو فروم - انجمن تخصصی تندر نود مارشال
اطلاعيهنظرات و نوشته هاي مندرج در سايت در خصوص مشاوره و يا ارائه راهكار توسط كاربران محترم صرفا نظر شخصي ايشان بوده و به معناي
تاييد آنها از سوي آكو نميباشد با اين وجود عموما مجموع نظرات مختلف كاربران محترم سايت كه غالبا هم از افراد با تجربه هستند ميتواند ديد بسيار خوبي نسبت به مساله مطروحه را برايتان فراهم آورد
تا در نهايت بتوانيد با مشورت يك متخصص يا تعميركاران و كارشناسان تصميم نهايي را اتخاذ كنيد.
|
|
||||
|
||||
![]()
دوستان اگر سعی کنن تا از اسم با حروف فارسی انتخاب کنن خیلی بهتره
|
|
||||
|
||||
![]()
دوستانی هم که نام کاربری مجهولی از نظر سایرین دارن یه توضیح در موردش بدن بد نیست خودم با نام کاربریafa که مخفف اسم شرکتم با نام آسان فراز عرشیا میباشد.
|
8 کاربر زیر از Tondkar گرامی به خاطر نوشته ی مفیدش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
من هم نام کاربری خود را براساس حرف اول نام و فامیلی خود انتخاب کردم m=مهدی B=با... |
کاربران زیر از MAHDI-TONDAR بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]()
خیلی عالی شد
تاپیک دو منظوره شد!! در حقیقت دوگانه سوز شد دوستان اگر تمایل داشتند علت انتخاب نام کاربری خودشان را هم در این تاپیک درج کنند نام کاربری من مارشال هست و در اکثر فرومها با همین نام فعال هستم هنگام آغاز به کار این فروم نام کاربری من نام کوچک من بود مارشال به معنای ارتشبد و کلانتر و سر دسته و رییس و.. است در مسابقات اتوموبیل رانی هم اتوموبیل مدیریت و سرپرست پیستها و... به اتوموبیل مارشال معروف است لذار با توجه به همخوانی این نام کاربری با روند فعالیت فروم آن را انتخاب کردم. سپاس مارشال
|
||||
|
||||
![]()
من که مشخصه اسممه
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
اسم کاربری من هم روی صندوق عقب l90ها زده شده.
![]() |
3 کاربر زیر از tondar90 گرامی به خاطر نوشته ی مفیدش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
نام کاربری یکی از کاربران خوبمون از
abl_aha به سعید 971 تغییر پیدا کرد. لطفا دوستان دیگری هم که نام اونها راحت تلفظ نمیشه یک نام که بشه به سهولت اون رو مورد خطاب قرار داد به بنده نامه بدهند و یک نام جدید انتخاب کنند تا تغییر نام بدهیم و کار همه مون راحت تر بشه.
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
نحوه نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
اخبار فروم، اخبار جدید در مورد سایت, تغییرات, امکانات جدید و آخرین اخبار در مورد فروم آکو | ACO | اخبار سایت,قوانین, پیشنهاد و انتقادات | 316 | 08-22-2019 11:40 PM |
تغییر رنگ پشت آمپر تندر | امیر مسعود | لوازم جانبی تندر | 221 | 02-11-2015 12:40 AM |
شتاب صفر تا 100 تندر 90 تغییر کرد.( فقط 7ثانیه ) فیلم | latifi | سایر عکس های مربوط به خودرو | 38 | 05-07-2012 11:55 PM |
معرفی خودروی دست ساز هم وطن مخترع ایرانی تایید شده ی شرکت ایران خودرو | ali-tondar | مطالب آزاد مرتبط با خودرو | 2 | 11-19-2010 10:05 AM |
رهبری پارس خودرو دستخوش تغییرات شد | روابط عمومی آکو فروم | پارس خودرو | 1 | 11-12-2010 08:00 PM |