![]() |
|
ثبت نام | دستيار آپلودسنتر 2 , 1 | آپلودسنتر عكس | راهنما | فهرست کاربران | جستجو | نوشته های امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
سیستم انتقال قدرت در این تالار مطالب و مقالات مرتبط با سیستم انتقال قدرت خودرو قرار میگیرند |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
||||
|
||||
![]()
شما مهره سیم کلاج رو یکی دو دور باز کن بعد ماشین رو روشن کن و دنده رو عوض کن چند بار این کارو بکن تا حد و حدودش رو پیدا کنی پنج دقیقه بیشتر طول نمیکشه
تنظیم دقیق باعث افزایش عمر و قدرت دیسک صفحه میشه Sent from my iPhone using Tapatalk |
کاربران زیر از Reza_Orumiyeh بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
جای تبلیغات شما با سایز 468*60 | |
اطلاعيهنظرات و نوشته هاي مندرج در سايت در خصوص مشاوره و يا ارائه راهكار توسط كاربران محترم صرفا نظر شخصي ايشان بوده و به معناي
تاييد آنها از سوي آكو نميباشد با اين وجود عموما مجموع نظرات مختلف كاربران محترم سايت كه غالبا هم از افراد با تجربه هستند ميتواند ديد بسيار خوبي نسبت به مساله مطروحه را برايتان فراهم آورد
تا در نهايت بتوانيد با مشورت يك متخصص يا تعميركاران و كارشناسان تصميم نهايي را اتخاذ كنيد.
|
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
فکر کنم اون کجا آبادی که شما رانندگی میکنی اصلا ترافیک نداره که 160 هزارتا دوام آورده!!! |
|
||||
|
||||
![]()
دوست عزیز دیسک و صفحه تندر من هم که 87 بود روی 125 تا عوض کردم که حالا حالا ها کار میکرد.
برای پدرم هم که مدل 86 بود روی 225 تا عوض کردیم.مسیر رفت و آمد هم تهران کرج با دیسک و صفحه تندر اگر مدارا بشه حداقل 200 تا کار میکنه.
الامامِ التّقي النّقي و حُجَّّتكَ عَلي مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثري الصّدّيق الشَّهيد صَلَاةَ كثيرَةً تامَةً زاكيَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه كافْضَلِ ما صَلّيَتَ عَلي اَحَدٍ مِنْ اوْليائِكَ. |
کاربران زیر از mohammad_sadegh بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]()
دیسک صفحه تندر کارکردش بخاطر اصلی بودنش تو مدلهای اول بیشتره اما تو مدل های ۹۰ به بعد بخاطر سود بیشتر کارخانجات محترم
![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk ویرایش توسط Reza_Orumiyeh : 04-13-2014 در ساعت 01:24 PM |
|
||||
|
||||
![]()
با سلام تندر من هم مدل 87 هست که دیسک و صفحش 140000 تا کار کرد و خراب خراب هم نشده بود وقتی هم با نوع اصلیش که valeo بود عوض کردم احساس میکنم اصلی فابریکش چیز دیگه ای بود. در ضمن من اصفهانم و ماشینم هم طعم ترافیک رو زیاد چشیده بود تو این مدت کارکرد.
|
|||
|
|||
![]()
شاید شما راست بگید! اصفهان ترافیک نداره!!
|
کاربران زیر از feraghati بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]()
سلام دوستان مدت زیادی هست که دنده های ماشین مخصوصا توی معکوس دادن با گیر کردن جا میره البته توی حالت دنده پایین به بالا تقریبا خیلی کم حس میشه ولی توی معکوس دادن مثلا توی سرعت 60 تا از دنده 4 به دنده 3 گیر میکنه بعد جا میره و جدیدا هم متوجه شدم با 2 تا گیر جا میره فقط هم مختص دنده 3و 4 نیست از 5 به 4 و 3 به 2 هم کاملا حس میشه بنظرتون ایراد از چی میتونه باشه؟؟؟ (کار کرد هم 41800 هست و ماشین مدله 88 و تیپ E1 هست)
|
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
شما ميتونيد مقداري سيم كلاج رو جمع كنيد تا عملكرد كلاج بهتر بشه روغن گيربكس رو هم چك كنيد Sent from my iPhone using Tapatalk |
کاربران زیر از Reza_Orumiyeh بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
|
|
||||
|
||||
![]() سلام دوست عزیز
لحظات شادي خدا را ستايش کن، لحظات سختي خدا را جستجو کن، لحظات آرامش خدا را مناجات کن، لحظات دردآور به خدا اعتماد کن، و در تمام لحظات خدا را شکر کن. ویرایش توسط ACO : 04-23-2015 در ساعت 06:53 AM |
کاربران زیر از MAHDI-TONDAR بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
نحوه نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
آموزش نصب فیلتر هوای کابین تندر 90 - L90 - لوگان (Logan) | Saeed | نصب آپشنهای آکو | 89 | 12-21-2016 02:55 AM |
آموزش نصب دستگیره درب صندوق مربوط به اتومبیل تندر 90 - L90 - لوگان (Logan) | Saeed | نصب آپشنهای آکو | 9 | 10-13-2016 11:08 AM |
آموزش نصب نمد انتهای صندوق مربوط به اتومبیل تندر 90 - L90 - لوگان (Logan) | Saeed | نصب سایر آپشنهای تندر | 6 | 03-09-2014 11:11 PM |
آموزش نصب پارکابی کروم و کاور کرومی شاسی دربها تندر 90 - L90 - لوگان (Logan) پاركابي تندر | Saeed | نصب آپشنهای آکو | 25 | 01-18-2012 02:27 PM |