![]() |
|
ثبت نام | دستيار آپلودسنتر 2 , 1 | آپلودسنتر عكس | راهنما | فهرست کاربران | جستجو | نوشته های امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
بحث و نظرات راهنمایی و تجارب شخصی تندر سواران در این تالار تمامی بحثهای مربوط به تندر 90 که به صورت مقالات علمی نیست و نظرات و بحثهای خود کاربران و به قلم و ادبیات ایشان است گرداوری میشود برای مقالات و نوشته های تخصصی بخش مقالات پیشتر فراهم شده است . |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
||||
|
||||
![]()
باسلام اگر بخاری تندر داغ نکنه مشکل ازرادیاتورهست یاچیز دیگه ضمنا همیشه ضد یخ در سیستم ابرسانی بوده
|
جای تبلیغات شما با سایز 468*60 | |
اطلاعيهنظرات و نوشته هاي مندرج در سايت در خصوص مشاوره و يا ارائه راهكار توسط كاربران محترم صرفا نظر شخصي ايشان بوده و به معناي
تاييد آنها از سوي آكو نميباشد با اين وجود عموما مجموع نظرات مختلف كاربران محترم سايت كه غالبا هم از افراد با تجربه هستند ميتواند ديد بسيار خوبي نسبت به مساله مطروحه را برايتان فراهم آورد
تا در نهايت بتوانيد با مشورت يك متخصص يا تعميركاران و كارشناسان تصميم نهايي را اتخاذ كنيد.
|
|
||||
|
||||
![]()
ترموستات رو چک کنید ، معمولا بدلیل خرابی ترموستات آب فرصت گرم شدن پیدا نمیکنه و بخاری گرمای خوبی رو نداره.
|
کاربران زیر از behzad-l90 بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]()
سلام -سر دسته دنده تندر اتوماتیک چطوری باز می شه می خواهم کفپوش بندازم؟؟؟؟؟
|
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
سمتی که صدا میاد طبق رو عوض کنید موفق باشید
|
|||
|
|||
![]()
سلام. دوستان من تهران هستم. ال نود ایران خودریی ندل ۹۱ دارم لوازم ال نود کجا تهران ادرس دارید ک جنس اصل بدن و با قیمت مناسب
|
|
||||
|
||||
![]()
ماشین من مدل 88 نزدیک ده ساله کار کرده حدود 200 هزارتا کار کرده/همه جی عالی /الحمدوالله فقط بنزین وسرویسهای دوره ای...
جلوبندی سالم ومیزان. ال نود ماشین خوب ومحکمیست و استهلاک بسیار کمی داره. بیخود به بهانه های الکی ماشین رو به تعمیر گاه نبرید وقطعات فابریک ان را عوض نکنید... انهایی که از جلوبندی مینالند اکثرا باد چرخ هایشان زیاد است واحساس نرمی ندارند. اکثر دستکاه باد اپاراتیها دقیق نیست... |
|
||||
|
||||
![]()
سلام دوستان دینام نو وفابریک ساندرو که البته با ال نود یکیست موجود است...
نمایندگی نامرد به حاطر خرابی فولی دینام انرا کامل عوض کرده... این دینام از روی ساندرو مدل 96 که شش هزارتا کار کرده باز شده... نو نو وسالم....اگر کسی خواست پیام بذاره... |
|
||||
|
||||
![]()
دوستان سلام
اگردیده باشید دکمه بوق النودو که بازکنید زیر فنرش یه صفحه نازک مسی هست که وظیفه اتصال موقع بوق زدنو داره این صفحه دچارخال زدگی شده وبرای بوق زدن مشکل دارم آیا این پلیت حلزونی مسی را میتونم تعویض کنم اگرراهنمایی کنید قربونتون بشم |
|
|||
|
|||
![]()
منم همچين مشكلي داشتم يه سال پيش يكم روش رو لحيم كاري كردم مشكل حل شد
|
|
|||
|
|||
![]()
دوستان کسی تجربه تعویض بوش اکسل عقب رو داره؟
روشی غیر از اون چیزی که در بخش تعمیرات اومده(باز کردن کامل اکسل) |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 23 نفر (0 عضو و 23 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
نحوه نمایش | |
|
|