![]() |
|
ثبت نام | دستيار آپلودسنتر 2 , 1 | آپلودسنتر عكس | راهنما | فهرست کاربران | جستجو | نوشته های امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
بحث و نظرات راهنمایی و تجارب شخصی تندر سواران در این تالار تمامی بحثهای مربوط به تندر 90 که به صورت مقالات علمی نیست و نظرات و بحثهای خود کاربران و به قلم و ادبیات ایشان است گرداوری میشود برای مقالات و نوشته های تخصصی بخش مقالات پیشتر فراهم شده است . |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
||||
|
||||
![]()
در رابطه به تعویض لنت ترمز
بستگی به نوع استفاده شما داره و کیلومتر یا زمان تعویض قبلی ملاک نیست باید یکی از چرخ هارو باز کنی و میزان گوشت لنت رو ببینی من خودم بعد از 41000 تا هنوز لنتام به نصف رسیده چون اکثرا توی جاده میرم دانشگاه که این باعث میشه ترمز زیادی رو استفاده نکنم چون همش اتوبانه |
جای تبلیغات شما با سایز 468*60 | |
اطلاعيهنظرات و نوشته هاي مندرج در سايت در خصوص مشاوره و يا ارائه راهكار توسط كاربران محترم صرفا نظر شخصي ايشان بوده و به معناي
تاييد آنها از سوي آكو نميباشد با اين وجود عموما مجموع نظرات مختلف كاربران محترم سايت كه غالبا هم از افراد با تجربه هستند ميتواند ديد بسيار خوبي نسبت به مساله مطروحه را برايتان فراهم آورد
تا در نهايت بتوانيد با مشورت يك متخصص يا تعميركاران و كارشناسان تصميم نهايي را اتخاذ كنيد.
|
|
||||
|
||||
![]()
تاپیک خوبیه مهمش میکنم کمی نامش رو تغییر دادم
|
6 کاربر زیر از ACO گرامی به خاطر نوشته ی مفیدش تشکر کرده اند | ||
|
|||
|
|||
![]()
سلام بچه ها - تندر من 78000 کیلومتر راه رفته تا الان فقط یه خورده درها انگار صدا میکنن در حالیکه تا لا هیچ تصادفی هم نداشته اما جدآ ماشینه من پژو داشتم قبلآ اما میان ماه من تا ماه گردون تفاوت از زمین تا آسمان است ... !
|
|
||||
|
||||
![]()
از مدیر کل ممنون اگر اسمتون رو بگین ممنون میشیم آخه نمیدونم چی صداتون کنم
در رابطه با درهام کافیه ریگلاژ کنین ببرین یک صافکاری کمی براتون در هارو ریگلاژ کنه مقداری هم بگین گریس بزنه بعد از این همه کارکرد برای در لازمه |
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
چی خوشگلتر از آکو ؟ اکو هزار تا معنی داره ![]() اول از اهمه ش یه اسم کردی قشنگ واسه پسران به معنای قله کوه هست.. .دوم اسم گروه بزرگ aco هست و سوم بر اساس شعر خوشفرم و قشنگ ئه وین خانم نماد ایمان و کار و وقار هست درخشید آکو به صد افتخار نمادی ز ایمان و کار و وقار به ایران زمین مهد سازندگی مهیاست تولیدمان بی شمار هدایای زرین ما فصل فصل به یاران زیبا پسندش قرار خدایا تو را خالصانه سپاس که آخر به پایان رسید انتظار |
|
||||
|
||||
![]()
در بسیاری از تندر ها مشکل کمبود برق یا قطع برق به صورت لحظه ای اتفاق میفته برای رفع این مشکل باید کابل بست منفی ماشین رو تقویت کنید چون بست منفی خود ماشین بسیار نازکه برای این امر کافیه یک کابل قطور و کوتاه و مناسب با بست خوب رو از منفی باتری به بدنه وصل کنید این کار برای تمام کسانی که سیستم یا دزدگیر بستن توصیه میشه
![]() |
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
معمولاً این مشکل کجا ها خودشو نشون میده ؟؟ |
کاربران زیر از محمد بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
به قول بچه های خودمون (منظورم Phallz ی هاست!!) از گریس درمانی استفاده کنین. یعنی در ها رو باز کنین. هم از جلوی لولا ها و هم از پشت لولاها گریس کاری انجام بدین. من یه سفر رفتم و برگشتم درها به صدا افتاده بود (بیشتر عقب) گریس کاری حسابی انجام دادم. انگار ماشین صفره ! واااقعاً جواب میده... موفق باشید |
|
||||
|
||||
![]()
در زمان حرکت یک لحظه دور موتور قطع میشه یا زمانی که گاز میدین در دور های بالا کمبود برق کاملا مشهوده کافیه به قطر سیم منفی نگاه کنید خودتون بهش پی می برین
|
4 کاربر زیر از نیما گرامی به خاطر نوشته ی مفیدش تشکر کرده اند | ||
|
|||
|
|||
![]()
سلام
ماشین من 25000 کار کرده که می شه گفت 23000 تاش توی جاده بوده. اوضاع جلو بندیش زیاد خوب نیست ماه پیش که یک طبق عوض کردم ولی اینبارم که رفتم و برگشتم باز اونطرفش افتاده به سر صدا.فکر کنم طبق اونورم مشکل پیدا کرده. با اینکه من خیلی مواظب دست انداز و اینا هستم. نظر دوستان راجع به جلو بندی لوگان چیه؟ |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 14 نفر (1 عضو و 13 مهمان) | |
patricklr4 |
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
نحوه نمایش | |
|
|