![]() |
|
ثبت نام | دستيار آپلودسنتر 2 , 1 | آپلودسنتر عكس | راهنما | فهرست کاربران | جستجو | نوشته های امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
اخبار سایت,قوانین, پیشنهاد و انتقادات در این بخش مرامنامه , اخبار سایت , قوانین مصوب و تاپیکهای انتقاد و پیشنهادات کاربران سایت تجمیع شده است . |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
||||
|
||||
![]()
عذر خواهی از اعضای محترم آکو فروم بابت توقف چند ساعته ی سایت
با سلام وقت بخیر حضور محترم کاربران عزیز آکو فروم مدیریت ارشد آکو و نیز تیم مدیریتی فروم از وقفه ای که در کار فروم پیش آمد عذر خواهی می نمایند . این مشکل از طرف ما نبوده و به هاست مربوط میشده که از همان دقیقه ی اول بنده و جناب کوروش - جناب مارشال - جناب اسلامی فر و جناب کفایی پی گیر ماجرا بودیم. جناب اسلامی فر با هاست مرتبط از دیروز سریعا وارد مکاتبه شدند . فعلا مشکل بر طرف گردیده اما هنوز دلیل اصلی این مشکل اعلام نشده است . به محض اینکه در جریان امر واقع شویم اعضای محترم را نیز مطلع خواهیم نمود. از صبر و شکیبایی شما عزیزان بسیار سپاسگزاریم . .................................................. .................................................. .......................................روابط عمومی آکو فروم |
16 کاربر زیر از روابط عمومی آکو فروم گرامی به خاطر نوشته ی مفیدش تشکر کرده اند | ||
جای تبلیغات شما با سایز 468*60 | |
اطلاعيهنظرات و نوشته هاي مندرج در سايت در خصوص مشاوره و يا ارائه راهكار توسط كاربران محترم صرفا نظر شخصي ايشان بوده و به معناي
تاييد آنها از سوي آكو نميباشد با اين وجود عموما مجموع نظرات مختلف كاربران محترم سايت كه غالبا هم از افراد با تجربه هستند ميتواند ديد بسيار خوبي نسبت به مساله مطروحه را برايتان فراهم آورد
تا در نهايت بتوانيد با مشورت يك متخصص يا تعميركاران و كارشناسان تصميم نهايي را اتخاذ كنيد.
|
|
||||
|
||||
![]()
آخیش مشکل فوروم حل شد و دوباره تونستیم به سایت وارد بشیم.
این 2 روزه از بس اومدم و سر زدم داشتم سر گیجه می گرفتم. میشه گفت که 200 باری صفحه رو ریفرش کردم. زمانی هم که به pc دسترسی نداشتم با موبایل سر میزدم به فوروم. خدارو شکر که دوباره به جمع دوستان باز گشتم. واقعا دلم تنگ شده بود برای فوروم. هوراااااااااااااا درسته اشکال از هاست بوده، من هم ارور سایت رو که دیدم و یه مقدار سرچ کردم دیدم مشکل مربوط به هاست هست و برای خیلی از سایتها هم پیش میاد. ممنون از مدیران و فوروم با ارزشی که داریم که خودشون رو موظف میدونند برای مشکلی که از طرف آکو نبوده و از جای دیگری بوده از اعضای فوروم معذرت خواهی کنند. و چقدر خوشحالم که با این افراد توی زندگیم آشنا شدم. به امید موفقیت روز افزون آکو
|
||||
|
||||
![]()
با سلام.
من هم اعصابم به هم ریخته بود و داشتم دیوونوه میشدم.3تا کافی نت رفتم.دیدم خیر.. گفتتم نکنه خدایی نکرده ........... اما باز هم از مدیران تشکر میکنم به خاطره پیگیری هاشون ![]()
|
||||
|
||||
![]()
بابا من كه خيلي معتاد شدم به اين فروم ، تمام دست و پاهام درد ميكرد از خم....
![]() الان ديگه خوبه خوبم ![]() دستت مديران درد نكنه بابت رفع اين مشكل ![]()
|
||||
|
||||
![]()
منم خیلی خوشحالم
اول صبح که اومدم وارد سایت بشم دیدم ارور میده فکر کردم مشکل از اینترنتمه و حتی با مسئول شرکتی که خط رو از اونجا گرفتم هم کلی جر و بحث کردم ولی وقتی گوگل رو باز کرد اعصابم ریخت به هم و یه سره از همون موقع صفحه رو رفرش میکنم تا الان
|
||||
|
||||
![]()
واقعا دارم معتاذ میشم
![]() |
کاربران زیر از نیما بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]()
خدا رو شکر که دوباره وصل شد من که طاقت روریش روندارم
|
کاربران زیر از YUNUS بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]()
خوشحالم که مشکل برطرف شد و دوستان دور هم جمع شدن.
![]() |
4 کاربر زیر از مرتضی گرامی به خاطر نوشته ی مفیدش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]()
واقعا 1 روز بدون آکو سخته...خوب شد مشکل برطرف شد
![]()
------------------------------------------------------------------ تیونینگ لوگان RENAULT LOGAN Tuning عکاسی و ویرایش توسط نرم افزار فوتوشاپ انواع فنر های اسپرت موجود و انواع ارتفاع زدن روی لوگان آموزش تصویری کار با آپلود سنتر و نحوه قرار گیری تصاویر در پیام ها روغن موتور آدینول - محصول کشور آلمان - مطابق با استانداردهای مورد نیاز لوگان --------------------------------------------------------- دعای مرکب ، که هر وقت سوار خودرو میشوید ، بخوانید سُبْحَانَ الَّذِي سَخَّرَ لَنَا هَذَا وَمَا كُنَّا لَهُ مُقْرِنِينَ وَإِنَّا إلَى رَبِّنَا لَمُنْقَلِبُونَ |
3 کاربر زیر از Renault گرامی به خاطر نوشته ی مفیدش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]()
با تشکر از مدیران محتر م اکو که برای ارتباط با اعضا سخت در تلاش هستند
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
نحوه نمایش | |
|
|