![]() |
|
ثبت نام | دستيار آپلودسنتر 2 , 1 | آپلودسنتر عكس | راهنما | فهرست کاربران | جستجو | نوشته های امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
بحث و نظرات راهنمایی و تجارب شخصی تندر سواران در این تالار تمامی بحثهای مربوط به تندر 90 که به صورت مقالات علمی نیست و نظرات و بحثهای خود کاربران و به قلم و ادبیات ایشان است گرداوری میشود برای مقالات و نوشته های تخصصی بخش مقالات پیشتر فراهم شده است . |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|||
|
|||
![]()
لاستیک 185 فابریک بارز انداختم زیرش بازم میکوبه تفاوتی نداره
|
جای تبلیغات شما با سایز 468*60 | |
اطلاعيهنظرات و نوشته هاي مندرج در سايت در خصوص مشاوره و يا ارائه راهكار توسط كاربران محترم صرفا نظر شخصي ايشان بوده و به معناي
تاييد آنها از سوي آكو نميباشد با اين وجود عموما مجموع نظرات مختلف كاربران محترم سايت كه غالبا هم از افراد با تجربه هستند ميتواند ديد بسيار خوبي نسبت به مساله مطروحه را برايتان فراهم آورد
تا در نهايت بتوانيد با مشورت يك متخصص يا تعميركاران و كارشناسان تصميم نهايي را اتخاذ كنيد.
|
|
|||
|
|||
![]()
شما یک تست کمک فنر بگیر
احتمالا کمکهاتون مشکل داره اصلا خودتون رو درگیر ایرانخودرو و پارس خودرو نکنید چون هیچ تفاوتی باهم ندارن |
|
|||
|
|||
![]()
ممنون . تست کمک فنر رو کجا باید برم که دقیق بگه . تهران هستم .
|
|
|||
|
|||
![]()
جلوبندی ساز برید. کارتون راه میندازه
تعویض موقت کمک برای تست راهکار خوبی می تونه باشه اگر در گارانتی هستید حتمن به نمایندگی مراجعه کنید |
کاربران زیر از mohammad_molayoun بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]()
با سلام و احترام. دوستان يه چند وقته يه مشكلي برا ماشين من پيش اومده. تو جاده خاكي رو پيچ فرقي نمي كنه كدوم طرف بپيچي يه صداي تق تق مياد كه ميزنه به فرمون مخصوصا وقتي دست انداز جاده زياد باشه. دوستان اگه راهنمايي بفرمايند از چي ميتونه باشه ممنون مي شم.
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
لاستیکهای لوازمی موجگیر رو نگاه بنداز گاهی پیچ از تو لاستیکش رد می شه و آدم فکر میکنه سالمه قیمت آنچنانیم نداره فکر کنم اصلش دونه ای 25 تومنه موفق باشید
|
|||
|
|||
![]()
اقا منم همین مشکل رو دارم دقیقا زمانی که فرمون یه مقدار چرخیده باشه و سطح جاده دست انداز باشه یه تق تق کوچیک که میزنه زیر فرمان جلوبندی رو دادم چک کردن گفت مشکل نداره خودم به جعبه فرمان شک داشتم اگه مشکلت رفع شده چه کاری انجام دادی؟
|
|
|||
|
|||
![]()
با سلام.لطفا به من کمک کنید کابین تندر90 چند فیلتر هوا دارد.
|
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
اینکه با هم فرق ندارند صد در صد مطمین باش. لوازم هردو شرکت توسط سرکت رنو پارس تامین میشه...به احتمال زیاد کیفیت لاستیکها مهمه.احتمالا باد لاستیکها هم زیاد است.با یک باد سنج معتبر چک کن.بهتره روی فشار 29 و30 تنظیم کنید...هوا هم که به سردی میره لاستیکها سرد وانعطاف کمتری دارند ضمنا روغن داخل کمکها هم سفت تر شده واحساس خشکی کمکها طبیعیست. وهمچنین لوازم تزینی وپلاستیکی داخل اطاق به علت سردی وخشکی کمی به صدا میفته که در تابستان بی صداست... بنده چندین ساله که پارس خودرویی گرفتم ودر تغیرات اب وهوایی وزیادی باد چرخها این موارد رو تجربه کردم.اصلا نگران نباش . حتی ایران خودرویی به خاطر خدمات ونمایندگی در سراسر کشور از پارس بهتره...ولی در بازار الکی وبی دلیل باب شده کمی گرونتره.... حالشو ببر.....بدرود... |
|
||||
|
||||
![]()
کابین ال نود فقط یک فیلتر دارد که در زیر پنجره برف پاک کن از داخل فضای موتور نصب میشود...
البته معمولا این فیلتر بر روی خودرو نصب نیست. ودر صورت لزوم خودتون باید تهیه ونصب کنید... |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 21 نفر (0 عضو و 21 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
نحوه نمایش | |
|
|