![]() |
|
ثبت نام | دستيار آپلودسنتر 2 , 1 | آپلودسنتر عكس | راهنما | فهرست کاربران | جستجو | نوشته های امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
بحث و نظرات راهنمایی و تجارب شخصی تندر سواران در این تالار تمامی بحثهای مربوط به تندر 90 که به صورت مقالات علمی نیست و نظرات و بحثهای خود کاربران و به قلم و ادبیات ایشان است گرداوری میشود برای مقالات و نوشته های تخصصی بخش مقالات پیشتر فراهم شده است . |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|||
|
|||
![]() نقل قول:
ماشین من کمک های جلو که تازه تعویض شد حدود 0.78 . کمک های عقب حدود 0.5 بود جالب اینجاست که 4 کمک شما شده 0.3 و این عملا غیر ممکنه |
جای تبلیغات شما با سایز 468*60 | |
اطلاعيهنظرات و نوشته هاي مندرج در سايت در خصوص مشاوره و يا ارائه راهكار توسط كاربران محترم صرفا نظر شخصي ايشان بوده و به معناي
تاييد آنها از سوي آكو نميباشد با اين وجود عموما مجموع نظرات مختلف كاربران محترم سايت كه غالبا هم از افراد با تجربه هستند ميتواند ديد بسيار خوبي نسبت به مساله مطروحه را برايتان فراهم آورد
تا در نهايت بتوانيد با مشورت يك متخصص يا تعميركاران و كارشناسان تصميم نهايي را اتخاذ كنيد.
|
|
||||
|
||||
![]()
سلام ده دقیقه ماشین تو تست بود،ضمنا این مرکز معاینه فنی خیلی معتبره کارشون درسته،شایدم چون کارکرد ماشینم کمه (77هزار) کمک فنراش خوب مونده
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
با سرچ توی نت همه گفته بودن اتصال بدنه شل شده که خودم چک کردم و مشکلی نبود. با مراجعه به باطری سازی ، طرف گفت این مشکل شایع ال نود هست و کانکتور چراغ عقب ( سمت چپ که چراغ مه شکن داره ) رو باز کرد و کانکتورشو سمباده زد و خود کانکتور رو هم با پیچ گوشتی صفت تر کرد و بست. همه چیز درست شد. گفتم شاید بدردتون بخوره یک روزی. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=behzad-l90;82293]سلام
دیروز با سرعت یک سربالایی شدید رو داشتم میرفتم وقتی به بالای سربالایی رسیدم احساس کردم بوی سوختگی میاد. امروز هم یک سربالایی رو که البته شیب کمتری داشت ، گاز دادم. بازم مقداری بوی سوختگی بلند شد که از ترس آتش گرفتن ماشین آهسته رفتم تا بالا. به نظرتون صفحه کلاجه؟ احساس گاز هرز ندارم با ماشین. دیگه چیا میتونه باشه؟؟ سلام دوست عزیز... اگر کلاج خودرو بالاتر از حد معمول در گیر میشه.این مشگل میتونه پیش بیاد. که علاج ان هم ساده است.باید از توی موتور مقداری سیم کلاج رو ازاد کنید تا کلاج زیر پا پایینتر بیاد. یعنی وقتی کلاج زیادی بالا باشه مثل این میمونه که دارید نیم کلاج رانندگی میکنید که باعث داغ شدن صفحه کلاج وبوی سوختگی میشود... |
|
||||
|
||||
![]()
سلام
کسی از دوستان تا بحال استارت ال 90رو باز کرده ؟
|
|||
|
|||
![]()
با عرض سلام خدمت دوستان
این مشکل گرم کردن رادیاتورواضافه شدن دمای آب از4خط به 6خط خیلی وقت بود که اذیتم میکرد روز جمعه یه سفر کوهستانی داشتم وبه محض ورود به گردنه مشکل دوباره حادشد تا رسیدن به بالای گردنه رو 6خط بود وبه محض پایین آمدن دویاره شرایط نرمال شد وبه 4خط برگشت نوشته دوستمون در فروم وشرایط بوجود آمده من رو به این نتیجه رسوند که رادیاتور گرفتگی دارد به ومحض برگشت رادیاتور رو باز کردم واون رو سیخ زدم ومجدد بستم حدود 40 درصد گرفتگی داشت سیستم ارت رو هم تقویت کردم شکر خدا مشکل به طور کلی حل شد دوستان دنبال چیز دیگه ای نباشید دراین مورد، گرفتگی رادیاتور باعث افزایش از 4 به 6خط مشهور میشه موفق باشید ویرایش توسط zahed : 10-03-2017 در ساعت 06:54 PM |
کاربران زیر از zahed بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
|||
|
|||
![]()
دوستان سلام ديروز بردم دياگ زدم گفت عدم جرقه زني شماره 4 دارم كوئل هارو عوض كردم و شمعهارو هم عوض كردم اما هنوز اين ارور رو دارم سوكتهارو هم با اسپري شستن برام اما رفع نشد تا حالا كسي اين مشكل رو داشته ايا؟
|
|
|||
|
|||
![]()
با سلام
احتمالا قطعی ارتباط دارید یعنی سیم هایی که به کویل وصل میشن تو مسیر قطعی دارند چک بفرمایید موفق باشید |
|
|||
|
|||
![]()
سلام دوستان . تندر صفر ایرانخودرویی گرفتم بالاخره با کلی تحقیق از بچه های پارس خودرو که گفتن از لحاظ قطعات هیچ فرقی بین پارس خودرو و ایرانخودرویی نیست . پولت رو دور نریز ایرانخودرویی بخر .
ما هم ایرانخودرویی گرفتیم تحویل اواسط شهریور 96 . 2000 کیلومتر راه رفته همش هم اتوبان . تو دست اندازها ماشین بد میکوبه و همون لحظه احساس ضربه از جعبه فرمون میاد که تو ماشین دوستم که پارسخودرویی هست و تیر ماه 96 گرفته این کوبش و ضربه جعبه فرمون وجود نداره . نمایندگی ایرانخودرو نشون دادم میگه همه چی اوکیه همینطوریه . خواهشن کمک کنید که دارم دیوانه میشم الان صندلی شاگرد و یکم در داشبورد صدا افتاده .قفل کمربند صدا میده . ستون کمک راننده صدا میده .لاستیک ها 205 یزد تایر هستش . تو فروم همسایه هم سوال کردم ولی جواب قطعی نگرفتم . دوستانی که ایرانخودرویی تازه گرفتن هم همین مشکل رو دارن . ؟؟؟؟؟ |
|
|||
|
|||
![]() نقل قول:
و لاستیک شماهم ایرانی هست و کوبش بیشتر شما لاستیک خودرو با تندر دوستت عوض کن و نتیجه شو ببین به احتمال زیاد مشکل لاستیک است |
کاربران زیر از mohammad_molayoun بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 26 نفر (0 عضو و 26 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
نحوه نمایش | |
|
|