![]() |
|
|||||||
| لوازم جانبی تندر در این بخش لوازم جانبی لوگان و قطعات یدکی آن بررسی خواهند شد |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|
||||
|
||||
|
از دوستان عزیز کسی از این زنجیر چرخ های پارچه ای استفاده کردند می خواستم در صورت امکان در مورد کاراییش توضیحی بدین
|
|
|
|
||||
|
||||
آنان که وقتشان پایان یافته خواستارمهلتند وآنان که مهلت دارند کوتاهی می کنند! ویرایش توسط Marshal : 02-27-2011 در ساعت 01:43 AM دلیل: تغغیر اندازه فونت پست آموزشی، گذاردن لینک اصل تصاویر آموزشی روی تصاویر کوچکتر |
| 11 کاربر زیر از zanjani گرامی به خاطر نوشته ی مفیدش تشکر کرده اند | ||
|
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام
ایا پلیس راه با زنجیر چرخ پارچه ای مشکلی ندارد؟ |
|
|
||||
|
||||
|
سلام آقا جعفر
با عرض ارادت و سپاس توضیحات و راهنمائی به همراه عکس ها بسیار گویا و زیبا بیان شده دست گل تان درد نکند بسیار مفید و کاربردی بود . فقط یه سئوال این زنجیر چرخ شما مخصوص ال 90 هست یا به تمام ماشین های سواری میخوره؟ مارک و مدل خاصی رو شما سراغ دارید که اگه بخواهم تهیه کنم اون مدل را بگیریم .
|
||||
|
||||
|
زنجیر چرخ ها متناسب با سایز رینگ دسته بندی می شن. به عنوان مثال زنجیر چرخ سمند و ال90 فرقی ندارن چون رینگ هر دو 15 هستش
|
|
||||
|
||||
|
نقل قول:
آقا مهدی وظیفه بود متاسفانه دست تنها بودم و امکان گرفتن عکس با جزئیات بیشتر وجود نداشت در خصوص زنجیر بستگی به رینگ دارد این مدل مخصوص رینگ 15 است و خوبیی که دارد چون با کش یا فنر بسته نمی شود به رینگ صدمه نمی زند و چینی است همین مدل دو نوع است که به نوع یخ شکن دار و بدون یخ شکن وجود دارند (روی زنجیر تیکه های v شکل جوش داده اند تا به یخ گیر کرده و سر نخورند که موجب ضربه بیشتر هنگام حرکت می شود اما چون من مدام توی جاده های کوهستانی کردستان مسافرت می کنم از این مدل گرفتم) توی بازار هم یا از این مدلهای چینی وجود دارند یا اراک خودمون که جوندارترند ولی با کش بسته می شوند و در تکمیل آموزش هم باید عرض کنم بعد از 100 یا 200 متر حرکت باید حتما حتما حتما مجددا زنجیر کنترل و در صورت لزوم (احتمال زیاد) سفت شوند موفق باشید
|
||||
|
||||
|
نقل قول:
بابت آموزش نحوه بستن چرخ زنجیر دستتون درد نکنه. چرخ زنجیر بنده با تسمه ای که از داخل رینگ عبور میکنه محکم میشه. تابحال نیاز به استفاده نبوده است ولی باتوجه به فرمایش شما این سوال پیش آمد که با توجه به فاصله حدود 15 میلیمتری بین سیستم ترمز و لبه داخلی رینگ (انگشتان دست براحتی عبور میکند) و ضخامت 3 الی 4 میلیمتری تسمه زنجیر چرخهای من، بازهم نباید در زمان مقتضی از آنها استفاده کنم؟ البته باتوجه به مطرح شدن این موضوع، در اولین فرصت یکی از آنها را در محل وجود سیستم ترمز خواهم بست تا ببینم آیا جایی گیر میکند یانه. ولی فکر کردم احتمالاً این فرمایش شما دلیلی غیر از موارد ظاهری و آنچه که من میتوانم ببینم، داشته باشد.
|
||||
|
||||
|
نقل قول:
درست است که رد می شود اما در فشار هایی که در زمانهای بحرانی به زنجیر و لاستیک میاد ،باید فشارو کشش هایی که به زنجیر ،بندها و احتمال گیر کردنها و بریدن بند ها رو در نظر بگیریم متاسفانه خسارتی که یک زنجیر بریده به گلگیر وارد میکنه هیچ تصادفی وارد نمی کنه شاید بعضی از تصادفها رو بشه بیرنگ در آورد اما ضربات زنجیر بریده به گلگیر متاسفانه به سختی صاف میشه و حتما باید رنگ بشه مخصوصا اگر سرعت بالا باشه و تعداد ضربات زیاد البته نمی دونم نوعی که شما دارید چگونه است اما در مدل هایی که من دیدم از پر ه های رینگ استاندارد ای 2 عبور نمی کنند و برای رینگ های معمولی که اصلا قابل استفاده نیست ولی خوب شما لطف کنید امتحان کنید و نتیجه رو هم بفرمائید ممنون و موفق باشید
آنان که وقتشان پایان یافته خواستارمهلتند وآنان که مهلت دارند کوتاهی می کنند! ویرایش توسط zanjani : 03-05-2011 در ساعت 01:56 PM |
|
|
|||
|
|||
|
سلام
من تا قبل از اينكه لوگان بگيرم از زنجير هاي فلزي استفاده مي كردم با مراجعه به فروشندگان متوجه شدم كه انواع برزنتي و لاستيكي هم توي بازار هست باتوجه به اينكه در حال حاظر 3 نوع زنجير چرخ در بارار وجود داره دوستاني كه ازهر كدام استفاده كردن لطفا توضيحاتي در مورد آنها ذكر كنند 1- زنجير فلزي 2- تسمه پارچه اي 3- لاستيكي متشكرم ویرایش توسط عدنانی : 09-26-2011 در ساعت 09:35 AM |
|
|
||||
|
||||
|
پست اقای عدنانی به این تاپیک منتقل و پستهای بعدی حذف شد
با تشکر از همکاری شما .
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|