![]() |
|
|||||||
| تیونینگ و آپشنهای خودرو در این تالار مطالب مرتبط به تیونینگ و آپشنهای خودرو قرار خواهد گرفت |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|
||||
|
||||
|
نقل قول:
ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما بنده هرچقدر سعی کردم پاسخ این فرمایش شما رو که بصورت پیام خصوصی نیز برای بنده ارسال کردید بدم سیستم پیام داد شما گزینه دریافت پیام خصوصیتون رو غیر فعال کردید . گفتم اطلاع داشته باشید . اما پاسخ بنده به شما : در مورد رینگ فولادی که قیمت خوبی گفته به شما
رینگ فولادی 15 اینچ طالب زیادی نداره قیمتش همین حدود 10-15 تومان هست . در مورد لاستیک هم بسته به میزان کارکردش و سالم بودنش داره اینکه پنچر گیری نشده باشه زدگی نداشته باشه به جدول مالیده نشده باشه و عواملی ازین دست جهت تصمیم گیری شما ،عرض کنم خدمتتون که لاستیک های بارز بنده رو که 22000 کیلومتر باهاشون راه رفته بودم و سالم بودن و پنچر گیری ومالیدگی و خوردگی نداشتن کلا 140 برداشتن . در مورد فروش لاستیک دست 2 باید بگردید ببینید قیمت کی منصفانه تر هست . موفق باشید .
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
نقل قول:
واقعا رینگ و لاستیک رو خوب برداشتن. |
|
|
||||
|
||||
|
نقل قول:
واقعا خیلی لاستیک رو خوب برداشتن من 300 کیلومتر کارکرد رو دادم 130 تازه خودش میگفت 120 که ازش لاستیک خریدم با اونها 130 حساب کرد
|
||||
|
||||
|
من به دوستان لاستیک کومهو 205 60 15 رو توصیه میکنم گل ku38 چسبندگی عالی نرمتر از این لاستیک پیدا نمیکنید اگر هم ارتفاع دارین 205 55 15 اگر هم با لاستیک نرم نمیتونید رانندگی کنید برجستون رو انتخاب کنید که عالی
|
||||
|
||||
|
نقل قول:
این هم عکسی از گل این لاستیک: ![]()
|
|
||||
|
||||
|
به نظر بنده بهترین لاستیک toyo هست ژاپنی سه سالم گارانتی داره اینم عکس دو نمونه از لاستیکاش
![]() ![]()
|
||||
|
||||
|
لاستیکtoyoمعرکه است
|
|
|
||||
|
||||
|
با سلام خدمت دوستان ، خدمتتان عرض كنم كه بنده هفته پيش چهار حلقه لاستيك كومهو r15 60 205 خريدم كه تازه متوجه شدم كه اين لاستيكها توليد هفته سي ام سال 2008 ميباشند و قيمتي كه پرداخت كردم 320 هزار تومان بود . با اين حساب لاستيكهاي فوق مورد تاييد هستند يا نه . متشكرم
|
|
|
||||
|
||||
|
سلام دوستان من
دیروز کومهو 205/50/16 قیمت گرفتم میگفت 4 حلقه 420 تومان البته تاریخش هم واسه ماه 7 یا هفته هفتم 2010 بود به نظر تون گرون نیست؟ ![]()
|
||||
|
||||
|
نقل قول:
به سلامتی دیگه تهیه کردید و اگه بخواید مجدد تعویض کنید ضررتون زیاد میشه . لاستیک ها رو خوب بر انداز کنید همه جاشو اگه احیانا ترک یا ورآمدگی نداره و از نرمیه لاستیک کم نشده مشکلی نیست ولی اگه یکی از موارد ذکر شده رو داره حتما برای تعویض پیگیر باشید . موفق باشید . نقل قول:
کلا لاستیک های 16 اینچ و فاق کوتاه گرون تر هستن نسبت به سایر سایز لاستیک ها موفق باشید .
| کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (0 عضو و 2 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|